Olen aiemminkin pitänyt blogia Vuodatuksessa, kokeillut myös muita blogi-palveluja, mutta en ole löytänyt yhtään Vuodatusta parempaa. Lopetin vanhan blogini, koska joku siinä vain alkoi tökkiä. En tahtonut poistaa tämän vanhan blogini viestejä ja aloittaa kaikkea aivan alusta, joten perustin suosilla kokonaan uuden blogin. Vanhan blogini kirjoitukset olivat jotenkin... jotenkin ne vain alkoivat kyllästyttää mua. Toivon, että tämän blogin kanssa jaksan taas säheltää pidempäänkin. Olihan tuo vanha bloginikin pystyssä päälle puoli vuotta... ;)

Oletko joskus sattumoisin lukenut Juulin blogia, kirjoittajana 13-vuotias tyttö? Teksteinä elämän erilaisten asioiden pohdintoja, kommentoitia hieman samanhenkisiin blogeihin? Olen se sama Juuli, Juulin blogin pitäjä, nykyisin vain liikun nimellä Miriska/Diktjente. Hienoa, jos löydät tämän mun uudenkin blogini, ja vielä hienompaa, jos alat myös kommentoida tekstejäni. Totta kai myös uuden lukijat ovat tervetulleita blogiini, ilman muuta he ovat! :)

Tässä nyt jonkinlainen aloitusteksti, kirjoittelen mahdollisesti jo huomenna "oikeankin" tekstin. Hyvää yötä, kauniita unia! Kaipa munkin täytyy nyt lähteä koneelta, jotta jaksaisin huomenna nousta kouluun. :)